ticket

Racoon en DI-RECT op EGOpop 2016

De eerste namen van bands voor de 11e editie van EGOpop liegen er niet om:
Racoon, Di-rect en Afterpartees zijn bevestigd voor het grootste popfestival van Peel en Maas, dat plaatsvindt op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2016.

Racoon bevindt zich zich al jaren in de top van de Nederlandse popmuziek. Sinds ze in 2000 doorbraken met ‘Feel like flying’ hebben ze een indrukwekkende reeks aan hits gemaakt: ‘Love you more’, ‘Oceaan’, ‘No mercy’ en ‘Shoes of lightning’ zijn slechts enkele pareltjes van hun hand. Racoon heeft op alle grote festivals in Nederland gespeeld en nagenoeg alle grote muziekprijzen in Nederland gewonnen. Afgelopen februari brachten ze hun zesde studioalbum uit: All in good time. In november geven ze hun grootste show tot nu toe in een uitverkocht Ziggodome. Een mooie opmaat voor hun eerste optreden in Peel en Maas op de vrijdagavond van EGOpop.

De headliner voor de EGOpop-zaterdag is de Haagse band DI-RECT. In hun 15-jarig bestaan hebben ze laten zien hoe veelzijdig ze zijn als band. Stevige rockmuziek afgewisseld met prachtige ballads vullen hun repertoire. ‘Inside my head’, ‘Times are changing’, ‘Invincible’ en ‘Where we belong’ zijn slechts een kleine greep uit de lijst van top 10 hits. DI-RECT is een energieke band die niet alleen op plaat, maar ook op het podium een denderende show neerzet. Zo ook op EGOpop.

Naast deze twee grootheden van de Nederlandse popmuziek heeft EGOpop ook Afterpartees weten te strikken voor zaterdag 28 mei. Afterpartees uit Horst aan de Maas hebben in hun korte bestaan al een indrukwekkend cv opgebouwd. Ze hebben zich laten inspireren door energieke 70’s punk en hartverscheurende powerpop. En dit al ten gehore gebracht op o.a. Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open en Paaspop. Op het podium spelen ze zich tegen de klippen van de hel op en daarbuiten helpen ze je moeder graag met boodschappen doen. Beide komen van pas op EGOpop.

Het affiche wordt de komende maanden verder ingevuld, maar een goed begin is het halve werk.
EGOpop is ook op zoek naar regionaal muziektalent. Meer informatie hierover vind je hier op de website.
Ook de online voorverkoop is met bekendmaking van deze bands van start gegaan. Tickets kunnen hier worden besteld.

Racoon
Di-rect
Afterpartees
 

EGOpop
  • Stuur een bericht

   Please let us know your name.
   Please let us know your email address.
   Please let us know your message.
   Ongeldige invoer
  • Contact gegevens

   Stichting EGOpop 
   p/a Notarisappel 6
   5988 EV  Helden

   Social Links

   Facebook Twitter Flickr Spotify
 • Festival Locatie

  De Horsten
  5987 AS Egchel