ticket

Line-up compleet, en voorverkoop van start!

Het is de organisatie van EGOpop weer gelukt om een sterk en afwisselend programma samen te stellen. Met trots presenteren we de complete line-up voor de editie van 2016, die wordt gehouden op 27 en 28 mei.

Racoon is de grote naam op vrijdag 27 mei. Racoon bevindt zich zich al jaren in de top van de Nederlandse popmuziek. Sinds ze in 2000 doorbraken met ‘Feel like flying’ hebben ze een indrukwekkende reeks aan hits gemaakt: ‘Love you more’, ‘Oceaan’, ‘No mercy’ en ‘Shoes of lightning’ zijn slechts enkele pareltjes van hun hand.
Daarvoor speelt The Brahms op het hoofdpodium. Deze 3FM Serious Talent band is bekend van hun hit ‘Golden’. In maart 2016 verschijnt hun nieuwe EP. Verwacht zomerse festivalknallers maar ook melodische, meer meeslepende songs. De nieuwe liedjes zullen in elk geval op geen enkel festival misstaan deze zomer!
Op de Zaal21 Talentstage spelen Plain Bosses en Fever of Life. Bands die met hun eigen sound een mooie aanvulling zijn op Racoon en The Brahms.

Op EGOpop zaterdag is het DI-RECT dat bovenaan het affiche prijkt. ‘Inside my head’, ‘Times are changing’, ‘Invincible’ en ‘Where we belong’ zijn slechts een kleine greep uit de lijst van top 10 hits. DI-RECT is een energieke band die niet alleen op plaat, maar ook op het Rabobank-hoofdpodium een denderende show neerzet. Verder staan er op het Rabobank-hoofdpodium: Afterpartees, Mr. Polska en Projekt Rakija. Van electro tot stevige Balkanmuziek. Voor ieder wat wils.
De Zaal21 Talentstage is op zaterdag in zijn geheel gevuld met talentvolle bands uit Peel en Maas. Puyn, New Age, De Woeste, Statesmen en Kill Ferelli maken van EGOpop zaterdag afwisselende en energieke festivaldag.

Ook de voorverkoop is gestart. Voor de locaties klik hier.

EGOpop
  • Stuur een bericht

   Please let us know your name.
   Please let us know your email address.
   Please let us know your message.
   Ongeldige invoer
  • Contact gegevens

   Stichting EGOpop 
   p/a Notarisappel 6
   5988 EV  Helden

   Social Links

   Facebook Twitter Flickr Spotify
 • Festival Locatie

  De Horsten
  5987 AS Egchel